Kuşadası İkiçeşmelik Ortaokulu

Vizyon: Bireysel farklılıklarını, göz önüne alarak kendine güvenen çevreye saygılı, dürüst, milli değerlere bağlı, özgür düşünebilen, eğitim sürecinde katılımcı, belirli bir amacı olan ve geleceğe güvenle bakan bireyler olarak yetiştirilmesini sağlamaktır.

Misyon: Katılımcı, demokratik, eleştiriye ve değişime açık, öğrenmeye istekli, kendisiyle barışık, ailesi ve çevresiyle uyumlu girişimci, hoşgörülü ve sağlıklı bireyler yetiştirmektir.

Başarılar:

Saatler: 8:30/17:30
Isınma: Kalorifer(Kömür)
Servis Bilgisi: yok
Sportif Etkinlikler: Futbol, Basketbol, Badminton, Step Aerobik
Bilimsel Etkinlikler: TÜBİTAK 4006, STEM Etkinlikleri
Proje Çalışmaları: Beslenme Dostu Okulum Projesi, Beyaz Bayrak,
Yurtdışı Proje Faaliyetleri: eTwinning
Diğer Hususlar: Okulumuzun tüm sınıflarında Fatih Projesi kapsamında Akıllı Tahta, internet ve ağ alt yapısı tamamlanmış ve kullanılmaktadır.Okulumuzda 2 yardımcı personel çalışmaktadır.

Telefon - 0 (256) 612 87 69

Belgegeçer -

WEB - https://ikicesmelikortaokulu.meb.k12.tr

Adres - İKİÇEŞMELİK MAH. GÜNEŞ (İKİÇEŞMELİK) SK. IKIÇEŞMELIK ORTAOKULU BLOK NO: 12B KUŞADASI / AYDIN

Kütüphane Kitap Sayısı :2000
Öğretim Şekli :Tekli Öğretim

Yerleşim Yeri - Kuşadası - İkiçeşmelik Mahallesi

Ulaşım Okulumuz önünden hem şehir içi hatlar hemde Aydın minibüsleri geçmektedir. Ayrıca Şehirler arası Otobüs terminaline çok yakındır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Okulumuz Kuşadası merkezinde olup Aydın Merkeze 56 km uzaklıktadır.